Bestelling en levering

Bestellen

Wij verzenden onze bestellingen altijd met pakketpost. De kosten hiervoor zijn in Nederland €7,50 tot 20kg. U ontvangt een Track & Trace nummer waarmee u op de website van PostNL kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt. In uitzonderlijke gevallen versturen wij met een andere transportdienst. U krijgt hierover bericht, wanneer dit van toepassing is.

Pakket niet ontvangen

Indien uw bestelling voor 17:00 uur bij ons is afrondt, wordt deze direct dezelfde nog naar u verzonden, mits het product op voorraad is. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag geleverd. Bestellingen naar België ontvangt u doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen. Let op: in Nederland wordt er geen post geleverd op zondag en maandag en in België niet op zaterdag en zondag.

Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Wij willen u daarom vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarin uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Is uw bestelling na de afgewachte bezorgdagen nog niet bezorgd? Dan vragen wij u vriendelijk om ons een mail te sturen met de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Uw verzendadres (het adres kunt u controleren aan de hand van uw factuur, uw orderbevestiging of in uw account)
  • Een korte toelichting van het probleem

Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd

Bent u er achter gekomen dat het pakket naar een verkeerd adres is verstuurd? Dan vragen wij u vriendelijk om het pakket op te halen bij het opgegeven adres. Indien het adres niet bestaat dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via info@sparktec.eu