Veel gestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen:

Hoe lang is de levertijd voor alle producten bij de Laserbrothers?

Voor producten welke al gelaserd zijn uit onze standaard ciollectie hanteren wij een levertijd van maximaal 2 werkdagen, voor producten die je zelf kan ontwerpen hanteren wij maximaal 4 werkdagen. Zelf ontwerpen kost ons namelijk iets meer tijd omdat we het laserproces apart moeten inrichten.

Welke betaalmiddelen accepteert de Laserbrothers?

Wij accepteren alle gangbare creditcards zoals American Express en Mastercard maar ook Paypal en IDeal. Grotere orders voor bedrijven kunnen in overleg op factuur.

Wat gebeurt er als het product verzonden is maar ik heb het nog niet binnen?
Wij leveren uit via Post-NL en zij leveren binnen 1 dag. Wij hebben zelf een dag nodig om het pakket klaar te zetten. Bij producten welke gelaserd of gerpint (3D) moeten worden kan je er dan 2 dagen bij optellen.
Hoe veilig winkelen is het in de shop van de Laserbrothers?

Wij volgen alle veiligheidsrichtlijnen en daarnaast gaan wij je niet belasten met verkoop emails. Dit kan je zelf aangeveen door je in of uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij houden namelijk van tevreden klanten en doen wij ons werk goed dan gaan wij er vanuit dat de mensen vanzelf terugkomen. Onze site is ook SSL beveiligd en daarnaast worden de betalingen afgehandeld door Mollie, een betrouwbare payment provider.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben over een product?

Wij willen altijd dat je tevreden bent. Mocht dit niet zo zijn dan mag je het product omruilen voor een nieuw product, of je mag je aankoop bedrag terug. Heb je een product gekocht waarbij jezelf het ontwerp hebt aangeleverd dan kan je het product terugsturen. Indien het ontwerp technisch niet goed gelaserd of geprint is doen wij het opnieuw voor je. 

Hoe wordt de factuur verstuurd?

Deze krijg je via de email. De facturen zijn inclusief BTW maar de BTW wordt apart benoemd. Ook is het mogelijk om als particulier of als bedrijf bij ons producten te bestellen.

Hoe lang heb ik garantie op de producten van de Laserbrothers?
Wij geven op alle producten drie maanden garantie na levering. Dit is garantie op de afbeelding en op de cover. Voor breuken die optreden door zwaar gebruik en hard vallen kunnen wij helaas geen garantie geven.

Stuur ons een email

WIl je meer weten over Sparktec BV, wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen doen? Neem gerust contact op.